Ode to Jessika Gedin

Bild från Babel, SVT. Inspirationsprogram för författare.

Mitt gladaste promenadsällskap är Spanarna, och en favorit bland favoriter är (som bekant, för gamla bloggläsare) Jessika Gedin. Jag skulle ha kunnat starta en fanklubb för henne på Facebook, men det skulle varken hon heller jag ha gillat. Men jag gillar henne. Skarpt!

Numera får jag också se Jessika Gedin i Babel, och eftersom jag är sjuk och inte orkar några promenader så får jag lyssna på Spanarna andra sätt än vanligt. Kanske via skärmen. Drygt sexton minuter in i programmet kan du också få höra en av Jessikas senaste spaningar. En sån där spaning som började i just en reaktion jag själv hade (om tandborstupproret) och som jag skriver under helt och hållet på.

Hälsa om du känner Jessika! Ett TACK. För kloka människor som inspirerar, formulerar, väcker tankar och gläder gör mig så tacksam. Jag är glad att ha många såna i mitt liv. Både okändisar jag känner och kändisar jag inte känner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *