Snabb lyxbjudning

20130529-133453.jpg

Det har blivit en sport att hitta på lättlagad mat som ändå håller mina mått på vad som är gott nog att bjuda gäster på. Det här är nog det bästa. God pasta, raketsnabb sallad, kallskuret, ost, oliver, pesto och soltorkad tomat. Som synes räckte det också till lunch idag. Men orken räckte inte så långt idag däremot. Jag slocknade och sov mer än en timme i hammocken på altanen. Trots sjukdom, trots tuffa mediciner har jag väldigt svårt att sova dagtid. Men idag slocknade jag. Och lite av hoppet med.

6 reaktioner på ”Snabb lyxbjudning”

 1. Ber att hoppet ska återuppväckas. Gud kan verka i dig med samma uppståndelsekraft som han uppväckte Jesus med. Vi får be med mannen som ropade: jag tror hjälp min otro. Gud är mäktigare än vår tro misstro. Att du kan sova kan ju oxå vara en del av läkandet även om du inte kunnat det innan. Vi ber att det är så kram

  1. Tack Tea! Det värmer! <3
   En del av läkarna (de mest erfarna på den sjukdom jag misstänks ha) tror att de vet och andra är tveksamma. Jag väljer att lita på de första och på att medicinerna ska hjälpa så småningom.

 2. Det ser så gott ut.
  Jag tänker att av alla de här snabbrätterna som ändå är vackert på tallriken och välsmakande kunde du göra en kokbok. Jag vet att du har så mycket mer att ge än bara en kokbok men jag tror ändå att den behövs.
  För ibland är fantasin på noll. I alla fall för mig att hitta på nåt gott och festligt då orken inte riktigt finns.
  Och jag tror vi är fler som skulle vilja få del av dina recept och ideer.
  Kram <3

  1. Tack för den tanken! 🙂 Jag kanske kan börja med att skriva en lista på kvartsmiddagarna. Då får du den listan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *