Tävling! Vinn en bok!

För att fira att jag faktiskt ägnade mig åt bokföringen och en hel del annat på göralistan utlyser jag en TÄVLING!
Nu var det ett tag sen sist, och jag blev så glad av att inse att ganska många har köpt Väntrum under hösten – så nu är det dags att glädja någon som ännu inte har läst den. Eller som vill vinna ett exemplar att ge bort. Here we go:

Under hösten 2011 fick Väntrum ett nytt snyggt omslag.

Vinn ett exemplar av relationsromanen Väntrum av Cecilia Ekhem

Väntrum är en bok om längtan, vänskap och om att hitta sin väg och sig själv när det blåser motvind. Möt huvudpersonen Bea som kämpar med sin barnlöshet och med vad smärtan gör med henne och relationerna. Ett stråk av sorg och en ton av hopp utlovas. Liksom igenkänning för alla som själva lever i eller har upplevt barnlängtan.

Skriv på din blogg, länka på Facebook, twittra eller skriv mejl/vykort till en massa vänner om den här tävlingen. När du har gjort det kommenterar du här eller skickar ett mejl till mig på ekhemmanet @ ekhemmanet.se (utan mellanslag) och berättar att du gjort det och att du vill tävla. Den 20 januari drar jag en vinnare och skickar iväg boken. Bor du inom Sverige betalar jag portot, och bor du utanför Sverige så hjälper du till med det – eller hittar en finlandsfärja eller kamrat som kan hjälpa boken hem till dig 😉 (Jag är så glad att över ha en hel del finska läsare och skulle önska lägre portokostnad över Bottenviken)

Mina svenska bloggbesökare kom från dessa ställen, dec -11.

Bloggarkollegorna har hjälpt mig oerhört med att sprida ordet om Väntrum. Det är jag så tacksam för. Titta gärna in och se vad de har skrivit om ni vill veta mer om boken. Eller läs en tidningsrecension. I bästa fall kommer det en recension i en större tidning snart. Jag håller tummarna hårt för det.

Blir du en gillare och följare till min skrivarsida på Facebook, Ekhemmanet, så bidrar du också till att göra mitt skrivande känt. Då blir jag så glad, så glad. För förutom bokföring så är marknadsföring den svåra biten med författarlivet….

11 reaktioner på ”Tävling! Vinn en bok!”

  1. Som sagt: TACK för dina fantastiska ord Tea! Och för tävlingsdeltagande och gillning. Gillas tillbaka 🙂

 1. Hej!
  Så glad att jag hittade din blogg (igen). Läste ju din gamla blogg! Jag läser också Teas blogg då och då och det var där jag hittade din roliga tävling. Jag hoppas ju så klart att det är jag som blir vinnare till din bok. Jag har delat den på FB. Tror inte att jag har så många läsare på min blogg, så lite bättre ”delning” blir det nog på FB.
  Kram
  Mamma g/inger

  1. Åh vad roligt att se dig här Inger! Välkommen! Jag tänker på er familj då och då och undrar hur ni har det. Om du blir vinnaren så lägger jag med ett brev med en massa frågor 😉 Hoppas ni har det gott! Kul att du delar och följer FB-sidan. Tack!

  1. Roligt Ekke – du är med i tävlingen, och jag ser fram emot att läsa mer på din blogg och följa er resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *