Undanflykt med gott mål

Jag har skrivardag och vill skriva men bör ägna mig åt bokföring för mitt lilla företag. Och fastnar i annat hela tiden. Undrar om man kan säga om bokföring: ”Slappna av så ska du se att det löser sig av sig själv!”

Jag fastnade bland annat i något riktigt gott. Musik som jag hade missat. Närodlad och fantastisk. Linda Pettersson Bratt som här sjunger What I need. Njut.

5 reaktioner på ”Undanflykt med gott mål”

  1. Helt underbar låt! Man behöver skönt i öronen när man ska göra sånt som man gärna skjuter undan! Hoppas du får ordning på bokföringen.

  2. Pingback: Cecilia summerar
  3. Hej, Hej, jag undrar om du använder dig av nån särskild mjukvara när du deklarerar? Bokföring och administration driver mig till vansinne för tillfället! Jag funderar på att investera i ett affärssystem för att göra livet enklare, men jag vet inte så mycket om dem. Kikade lite på Epicor – http://www.epicor.com/sweden – vet du något om detta system?

    1. Den enda mjukvara jag använder är mig själv 🙂 Kassabok och dubbel bokföring. Men jag gissar att det finns både system och kompetenta medmänniskor som skulle kunna göra livet lättare. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *