Vatten och vitaminer

Idag fick jag verkligen vatten på min (väder)kvarn 😉 från igår. Det är regnigt, blåsigt och rent objektivt (?) ett dåligt väder enligt tidningen, radion och Facebook.

En perfekt morgon för tända ljus och en vitaminkick.

20121006-133447.jpg

Och tid att plaska både ute och inne.

20121006-133641.jpg

3 reaktioner på ”Vatten och vitaminer”

  1. Blir så himla impad av hur du orkar hålla fanan högt. Det låter ju futtigt av mig men nu när jag haft en vanlig bonnaförkylning i en vecka och lägenheten ser ut som ett kaos och vi (undantaget barnet som såklart redan avverkat välling, mellis, lunch) inte har orkat äta något fastän klockan är halv fyra, blir jag så himla imponerad av din styrka. Som sagt, futtigt av mig, men ändock ett wake up call. Tusen kramar till dig!

  2. Håller med tidigare talare. Att du orkar! 🙂 Ibland har en kanske inget val, om en vill ha någon livskvalitet, tänker jag också.

  3. Oj, verkar jag ha fanan högt? Tack för era ord!
    Kanske jag för en del verkar överpositiv gällande vädret – men det är snarare att jag blir less på att så många suckar över minsta regndroppe men inte nämner med ett ord om de t ex mår dåligt. Själv mår jag dåligt och är skruttless på det, men hösten höjer humöret – vilket gör mig extra less på att höra de rutinmässiga klagokörerna över årstidsbetingat väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *