Vinn en Frälsarkrans

Frälsarkransen kan köpas i en del kyrkor och förstås via Verbum. Jag har för det mesta någon extra krans hemma, och nu vill jag ge dig som läser Fastepärlorna här på bloggen chans att vinna ett eget exemplar.

Skriv en kommentar till det här inlägget eller på Ekhemmanets Facebooksida så är du med och tävlar. Eller, om du vill tumma extra på hemlighetspärlorna kan du skicka ett mejl till ekhemmanet@ekhemmanet.se och berätta att du vill vara med och tävla.

Extra glad blir jag om du berättar för dina vänner om mina pärlreflektioner, t ex genom dela Ekhemmanets status eller genom att sprida länken till Fastepärlorna.

På söndag drar jag en vinnare!
Välkommen!

Verbums Frälsarkrans med mina förklaringsbubblor

Frälsarkransen är upphovsrättsskyddad av Verbum Förlag

 

7 reaktioner på ”Vinn en Frälsarkrans”

  1. Tack för din kommentar och för sången! (Jodå, jag har spotify 🙂 ) Den var mer rätt än du kunde ana och även vad jag själv förstod när jag lyssnade på den första gången. Senare igår kväll fick jag dåliga nyheter som gjorde mig otroligt ledsen och psalmen blev en sådan tröst för mig.
    TACK!

  2. Hej,

    har inte sett en frälsarkrans tidigare och tycker att den är så fin ide! Vi har nu bott i Kenya för över ett år (jobbar) och nu väntar vi kanske till påsken att få ett barn från Kenya. Vi är så lyckliga om detta! Jag vill gärna var med i tävlingen. Tack för bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *