Vinnare

Allt fler människor verkar delta i tävlingar på Internet. Åtminstone att döma av alla Gilla/Dela-tävlingar som florerar på Facebook. Jag har själv delat ett par gånger (när vinsterna varit oemotståndliga), men är egentligen inte alls förtjust i de där tävlingarna eftersom jag dels tycker de skräpar ner min skärm, dels är för slumpartade när inget annat än ett par klick behövs. När jag snubblar över tävlingar som bygger på något slags skrivande så har jag dock svårt att låta bli att delta.

Allra mest hopp sätter jag förstås till riktiga skrivartävlingar, som ett par novelltävlingar som jag under året har mejlat in bidrag till. Det finns många outgivna texter att välja bland. En färsk novell har jag också lyckats skriva under den här sjukdomstiden, under mina friskare dagar i somras. Förmodligen drar den inte hem något pris, men då och då skriver jag en motivering eller slogan som kammar hem vinst.

En av de tävlingar som har dykt upp i år stod Höganäs Keramik bakom. Och jag blev en av vinnarna med min motivering som handlade om vårt porslinsbröllop. Idag kom en lastbil hem med den lilla lådan. Det påminner om när en stor mejeribil kom hem till oss i Nairobi med två ostar till mig 🙂

20120910-130133.jpg

20120910-131211.jpg

Två av de fina kopparna hade tyvärr gått sönder i transporten, men jag hann knappt mejla och berätta det förrän jag blev utlovad två nya. Finemang!

8 reaktioner på ”Vinnare”

 1. Åh så fina! Höganäs porslin känns rejäla men ändå lätta. Ser ut att passa bra in i ert nya fina kök 🙂

 2. Jamen det var rolig!
  Fin Tekanna och koppar.
  Och du gillar ju te så det passar ju så bra.
  Inte konstigt att två gick sönder med en sån stor bil att stå och skramla i,
  Men bra att du får nya.

  Hälsningar Tolmia

 3. Grattis! Så fina kopparna och kannan är! Och vilken perfekt timing att de kom precis till att köket blev klart 🙂

 4. Alltså WOW!

  Jag ska ärligt säga att jag varken orkat läsa eller skriva bloggar på sistone, men nu har jag läst ikapp åtminstone litegrann och jag slås av vilket fantastiskt fint kök ni har fått! Ett sånt skulle man ha!

  Också många tankar om allt det andra du skriver om, i vanlig ordning, men de orkar jag inte pränta ner något om, för nu ska jag gå och lägga mig! 😀

  Tusen kramar och kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *